Sezona začepljenih nosića i kašlja je u punom jeku. Vaša beba ima pun nos, a vi ne znate kako očistiti tako male nosnice i olakšati joj disanje?

11.11.2022

Imamo rješenje za koje lako možemo tvrditi da će vam olakšati ovaj zadatak i od sada će nos vaše bebe biti manje začepljen. Predstavljamo vam nezaobilazne proizvode za čiste nosiće:

 

Dječji nosni aspirator Frida Baby SnotSucker

Definitivno glavni akter u borbi protiv dosadnih dječjih "šmrkavica" koje su zimi vjerne pratilje dječjih nosnica. Tijekom prehlada moramo redovito čistiti nosnice, jer bebe to ne mogu same. Najlakši i najučinkovitiji način za to je pomoću nazalnog aspiratora. Nosni aspirator Frida Baby SnotSucker razlikuje se od drugih sličnih proizvoda jer ima jednokratni filter koji klinički dokazano sprječava prijenos mikroba tijekom čišćenja. Osim toga, oralni aspirator je mnogo ugodniji za bebu i praktičniji za roditelje od ostalih sukcijskih aspiratora.

 

Prirodna fiziološka otopina za nos u spreju Frida Baby

Nosne šupljine moraju se navlažiti jer se potom lakše čiste. To se može postići korištenjem fiziološke otopine koja prirodno vlaži nosnice i omekšava i najtvrdokorniji sekret kako bi se lakše izbacio. Frida Baby fiziološka otopina razlikuje se od ostalih po spreju. Zbog praktičnog pakiranja uvijek ga možete imati sa sobom i hidratizirati nosnice na svakom koraku.

 

 

3u1 ovlaživač zraka s difuzorom i noćnom svjetiljkom Frida Baby

Bez obzira na to imate li bebu već ili je tek na putu, ovlaživač zraka nezaobilazan je zimi, kada je zrak u sobama suh i dodatno isušuje nosnu šupljinu. Frida Baby difuzor koristi snagu ultrazvučnih vibracija za pretvaranje vode u hladnu hidratantnu maglu.

Vlaženje zraka posebno je važno noću kada bebe spavaju jer tada najviše kašlju i hrču zbog suhoće zraka, što otežava san i njima i njihovim roditeljima.

 

3u1 set za čišćenje nosa, ušiju i noktiju Frida Baby

Jedinstvena naprava za čišćenje sekreta iz nosnog otvora, kao i prljavštine ispod noktiju i ušiju. Univerzalni dodatak koji će vam svakako dobro doći tijekom prve godine, a i kasnije.

 

Vaš glavni vodič trebao bi biti da nosnice vaše bebe budu vlažne i redovito ih čistite. Time im već uvelike pomažete da se zaraza ne proširi i da što prije ozdrave. Prije svega, prozračite unutarnje prostore i svaki dan izađite van na svjež zrak, bez obzira na vremenske prilike. Važna je i hidratacija pa im ponudite što više toplih, nezaslađenih napitaka, pogotovo kada su prehlađeni.