Zahladnjelo je, blagdansko raspoloženje nas je odmorilo i oraspoložilo, no, već smo duboko zaglibili u svakodnevnicu, hrpu obaveza i neizbježan stres.  Ne zaboravimo na svoje zdravlje! Ovo je i doba godine u kojem naš imunitet treba posebno pojačanje. Kako to postići? Solgar vam preporučuje vitamin C.

31.01.2015

Naime, odgovarajuće razine vitamina C u organizmu nužne su za metabolizam bijelih krvnih zrnaca koje su ključni dio imunološkog sustava.

Osim što je vrlo moćan antioksidans, vitamin C je jedna od najvažnijih hranjivih tvari. Jednako tako, izvrstan je načina borbe organizma protiv slobodnih radikala prouzročenih stresom, pušenjem i zagađenjem. Vitamin C potrebno je uzimati na dnevnoj bazi jer ga ljudsko tijelo ne može proizvesti ili ga pohraniti u dovoljnim količinama.

ESTER-C

Solgar s ponosom predstavlja patentirani i temeljito istraženi oblik vitamina C u Ester-C® Plus formulama.
Ester-C® Plus 500 mg je puferirani, nekiseli oblik vitamina C koji se dobro apsorbira u tijelo te blago djeluje na želudac. K tome, Solgarov Ester-C® Plus 500 mg opskrbljuje organizam dodatnim sastojcima među kojima su acerola, kompleks citrus bioflavonoida, rutin te divlja ruža u kompleksu metabolita Ester-C ®askorbata.
Za razliku od običnog vitamina C, Ester-C® sadrži kalcij - prijeko potreban mineral te prirodne metabolite vitamina C, kao što je treonat. Treonat pomaže apsorpciji i stoga tijelo s lakoćom iskorištava Ester-C®. Dakle, kada Ester-C® askorbat uđe u krvotok, on odmah počne djelovati. To znači da će iznimno bitan vitamin C vašem tijelu biti ubrzo na raspolaganju. Solgar Ester-C® Plus dostupan je u biljnim kapsulama od 500 mg
Ester-C® Plus je također dostupan u sljedećim SOLGAR proizvodima:
• Omnium
• Quercetin Complex
• GOLD SPECIFICS Antioxidant Free Radical Modulators