Korejska kozmetika je posljednjih godina doživjela svoju renesansu. Ljudi su se počeli više informirati o sastojcima i kvalitetnom pristupu ritualima njege kojima je fokus zdrav pristup pojedinom tipu i stanju kože.

20.12.2022

Erborian, u svijetu kozmetike koja spaja farmakoterapiju s visokom tehnologijom, zauzima posebno cijenjeno mjesto. Najviše je hvaljen brend zbog formula koje spajaju njegujuće proizvode i make-up u jedan učinkovit proizvod koji djeluje na više aspekata njege. Erborian BB i CC kreme stoga su ostvarile veliku popularnost u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Portugalu, SAD-u, a 2022. Erborian BB krema je osvojila prvo mjesto u kategoriji hidratantne njege po izboru čitateljica Elle Hrvatska.

 

Korisnice su uvidjele da utjecaj krema iz Erborian asortimana štedi vrijeme uloženo u rutinu njege jer nakon samo jednog nanošenja primjećuju poboljšanja na koži – pogotovo kada su u pitanju hidratacija, ujednačen ten i zaštita od štetnih zračenja.

 

Razlika između Erborian BB i CC krema

Bilo da želite prirodan ili sofisticiran izgled, najbolji proizvodi za savršeno ujednačen ten su BB i CC kreme. Djelomično za njegu kože, dijelom za šminku, utječu na naujednačenost, mrlje i nepravilnosti, tako da vaša koža izgleda savršeno i spremna za dodatne korake šminkanja.

Ali koju odabrati? A zašto biste morali birati? Jeste li znali da ih možete i kombinirati?

 

CC krema: Za blistav završetak!

Ova visokotehnološka, višenamjenska formula radi na ispravljanju mrlja, ujednačavanju tona kože i ostavljanju ultraprirodnog, blistavog završetka!

Erborian CC krema osvjetljava svaki ten dok ga istovremeno hidratizira. Ovaj inovativni hibridni proizvod kombinira njegu kože sa šminkom i otkriva jedinstvenu, transformirajuću teksturu. U dodiru s kožom, CC pigmenti mijenjaju boju i prilagođavaju se tonu vaše kože.

Ako imate posebne potrebe kože, u Erborian asortimanu možete pronaći posebno kreirane proizvode za pojedinu potrebu kože, npr. CC Red Correct idealan je za svijetle tonove kože sklone crvenilu.

CC krema također ima još jednu pogodnost: dodatnu zaštitu od sunca SPF 25.

Savjet: Ako želite još savršeniji finiš, možete je pomiješati s malo BB kreme koja osigurava veću pokrivenost.

 

BB krema: Za mat, baršunastu, meku kožu!

BB krema je ultimativna formula za savršenu kožu. Djeluje na ujednačavanje tena, prikrivanje mrlja i pruža baršunasti učinak.

Ovaj Beauty Essential pametna je kombinacija njege kože i šminke: stapa se s tenom, hidratizira lice i pomaže u ujednačavanju i matiranju, a istovremeno daje nemasnu, mat završnicu.

Čini se da nesavršenosti nestaju, a tekstura vaše kože izgleda profinjeno. Koža izgleda podatno i glatko. BB krema nudi i SPF 20 UV zaštitu.

 

Noćni serum Skin Therapy: za kožu bez mane

Još jedan posebno obožavan proizvod iz Erborian asortimana je Skin Therapy noćni serum. Jedan je od najprodavanijih proizvoda zbog svoje visoke učinkovitosti.

Klinička učinkovitost Skin Therapy seruma dokazana je na 7 ključnih aspekata kože. Utječe na teksturu kože; fine linije i bore; svjetlinu; ujednačenost tena; elastičnost; punoću i hidrataciju.

Rezultati nakon prve noći korištenja: 95% žena se nakon samo jednog korištenja seruma Skin Therapy osjećalo sretnije zbog izgleda svoje gole kože u ogledalu (Test potrošačke upotrebe na 41 osobi).

Ovo posebno dvofazno lagano ulje dizajnirano je za prilagodbu svim tipovima kože. Brzo se upije, nježno obavija kožu i ne ostavlja masni trag.

 

Upoznajte Erborian kozmetiku i pružite koži zaštitu, njegu i ujednačenost koja za rezultat ima poseban prirodni glow.