FOREO-v beauty tech uređaj je osobni trener koji će vam pružiti vrhunske rezultate u udobnosti vašeg doma.

13.02.2023

Face gym i gimnastika lica nametnuli su se kao nezaobilazan beauty trend, a u različitim oblicima neinvazivnog liftinga lica uživaju i brojne svjetske zvijezde.

Vježbe za lice postale su trend i na društvenim mrežama i pokazale se kao odličan način za uklanjanje znakova stresa, ublažavanje bora i postizanje svježeg i mladenačkog izgleda kože.

 

Kako bi zadovoljio sve potrebe svojih kupaca, švedski beauty-tech brend FOREO je predstavio pametni BEAR mini uređaj, koji u samo nekoliko minuta pruža energični trening lica na siguran i učinkovit način.

Ovaj mikrostrujni uređaj učvrstit će više od 65 mišića vašeg lica i vrata u opuštajućem tretmanu s prepoznatljivim T-Sonic pulsacijama. Najbolji dio? Odlične fitness rezultate možete postići kad god to poželite – i to u udobnosti vašeg doma

 

 

Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR mini ima 3 intenziteta mikrostruje, a zahvaljujući svom Anti-Shock sustavu, predstavlja najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu.

Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože, a dvije mikrostrujne sfere omogućuju ciljane tretmane koji će vam osigurati mladenački izgled kože.

 

 

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR mini koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj kože. 

 

Što čekate? Krenite s treningom lica i uživajte u najljepšoj i najčvršćoj koži do sada!