Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože.

07.07.2022

PHARMACERIS nudi patentirane formulacije (9 patenata), inovativne aktivne sastojke te brza i učinkovita rješenja njege kože.

Svaki od specijaliziranih proizvoda, indiciran slovom u imenu linije proizvoda, pruža učinkovitu njegu za tipove kože koji predstavljaju različita dermatološka stanja.

Proizvodi Pharmaceris proizvedeni su u laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr. Irena Eris, a poznati su poljskom tržištu od 1983 godine.

Danas je brand Pharmaceris prisutan u više od 45 zemalja svijeta.

 

 

Predstavljamo A – SENSILIUM liniju za osjetljivu kožu - SOS za nadraženu kožu!

Nepravilna njega može osjetljivu kožu izložiti iritaciji.

Grubi dermatološki ili kozmetički zahvati, nepravilna njega i štetni čimbenici iz okoliša prijetnja su osjetljivoj koži.

 

️PURI-SENSILIUM pjena s umirujućim D pantenolom savršena je za svakodnevno čišćenje lica i područja oko očiju. Može se koristiti čak i za osjetljivu kožu sklonu alergijama

 

Hijaluronska kiselina je uobičajeni sastojak u kozmetici i estetskoj medicini. Što se stručnjacima toliko sviđa u tome? Održava vašu kožu hidratiziranom i blistavom, pospješuje čvrstoću i podatnost kože. Formula HYALURO-SENSILIUM vodene kreme Pharmaceris A linije sadrži hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekularne težine. Oni su biokompatibilni s hijaluronskom kiselinom koja je prirodno prisutna u ljudskoj koži. Zahvaljujući tome, proizvod osigurava savršenu hidrataciju na više razina. Krema djeluje kao hladan oblog i instant smiruje iritacije kože.

 

CORNEO-SENSILIUM krema smiruje iritaciju i uklanja crvenilo. Njegova patentirana formula Sukralfata kapsuliranog u mikrosfere s antibakterijskim koloidnim srebrom jača epidermu, što pomaže obnoviti odgovarajuću zaštitnu barijeru. Oduševiti će Vas njegova brza moć zacjeljivanja. Možete ju koristiti i na osjetljivim i suhim područjima poput kapaka, pazuha ili usana (protiv herpesa).

SOS Corneo-Sensilium će vrlo brzo postati novi najbolji prijatelj svima. Probaj ga i ti!