154,84 kn

Kategorija: Usta i zubi

Biosilver je potpuno prirodna i prozirna tekućina  nalik  mineralnoj vodi, s tim da su jedini minerali u vodi sitne, submikroskopske čestice čistog srebra. Proizvodi se od ultra čiste redestilirane vode – Aqua purificata , u kojoj su posebnim elektro-magnetskim  procesom  raspršene mikroskopski  male  čestice srebra, a svaka od njih ima pozitivan električni naboj.

Biosilver je registrirani proizvod najviše kvalitete i najveće čistoće,  koji  se proizvodi  modernom tehnologijom,  u kontroliranim  uvjetima, te je na taj način osigurana proizvodnja  ekstremno finih čestica srebra.

Visoka kvaliteta Biosilvera  bazira se upravo na tim ekstremno  finim  česticama,  zbog čega  pripravak  ima veću bioiskoristivost,  maksimalnu učinkovitost   i  potpuno je siguran  za svakodnevno korištenje kroz duži period.

NAČIN PRIMJENE:

Ionsko-koloidno srebro koristi se svakodnevno kao preventiva, koja jača imunološki sustav  ili kao dragocjena pomoć u terapiji. Preporučuje se raspodijeliti ukupnu dnevnu dozu na više puta u danu, da bi se postigla  stalna koncentracija srebra u organizmu.

Da bi se očuvala potpuna učinkovitost, važno je proizvod konzumirati uz pomoć plastične žličice ili staklene čaše.

Oralno  se konzumira 30 minuta prije jela ili 1 sat  nakon jela, tako da se drži ispod jezika 1 minutu, zatim se još par sekundi promućka u ustima i proguta. Držanjem ispod jezika srebro se direktno apsorbira u krv.

Ionsko srebro može vas zaštiti od epidemija gripe i respiratornih infekcija, možete se riješiti upale desni, očistiti svoj organizam od nagomilanih štetnih mikroorganizama i toksina, te regulirati metabolizam i tjelesnu težinu.

Već nakon 4-5 dana korištenja osjećat ćete da imate više energije i vitalnosti, ukoliko je dnevna doza koju unosite dovoljna.

Preventivna primjena:

  • Preporučuje se piti   2-3 plastične  žlice  ujutro i 2-3 žlice navečer na prazan želudac (do  40-50 ml dnevno raspoređeno u dvije doze).

Terapijska primjena:

  • Za tretiranje kroničnih stanja preporučuje se  piti  40- 80 ml dnevno, a u nekim slučajevima i više. Tu količinu treba raspodijeliti  na minimalno 3-4 puta dnevno, a po mogućnosti  i više  puta,  kako bi se održala konstantna koncentracija srebra u organizmu. Nakon nestanka simptoma može se nastaviti s korištenjem preventivne doze.
  • Za tretiranje akutnih stanja - kada želimo u kraćem vremenskom periodu ukloniti virusne ili bakterijske infekcije,upalna stanja,bolove itd.  preporučuje se piti 40-120 ml dnevno, odnosno  2 plastične  žlice  svakih 2-3 sata u trajanju od 1-5 dana  (kod teških oboljenja do maksimalno 30 dana) nakon čega se može nastaviti  sa preventivnom primjenom  ili doziranjem za kronična oboljenja.

Za vrijeme preventivne ili terapijske primjene ionsko- koloidnog srebra izuzetno je važno tijekom dana  piti puno vode kako bi se ubrzao proces detoksikacije.

PAKIRANJE: Boca, 1000 ml

Pročitaj više