42,35 kn

Krema sadrži najfiniju vrstu pčelinjeg voska uz dodatak djevičanskog maslinovog ulja, biljnih i malih količina prirodnih eteričnih ulja.
Izuzetno dobro djeluje na regeneraciju kože. Sadrži prirodni zaštitni faktor i ublažava opekline nastale od prekomjernog izlaganja suncu. Također služi kao maska za pomlađivanje kože lica, vrata i ruku. Potpuno je prirodna, bez mirisa, konzervansa i emulgatora.

SASTAV:
cera flava
olea europaea oil
helianthus annuus oil
glycine max oil
brassica napus oil
rosmarinus officinalis oil

PRIMJENA:
Pomaže pri zacjeljivanju površinskih rana, kod blažih opeklina, kod hemoroida, kao zaštita od pojave dekubitusa. Pomaže kod suhe, ispucale i iritirane kože lica i ruku.
Budući da potiče epitelizaciju oštećene kože učinkovita je kod dekubitusa, hematoma, hemoroida, nakon uboda komarca, pucanja kože, opeklina i drugih iritacija na koži. Posebno je učinkovita kod oštećenja uslijed atopijskog dermatitisa djece. Zbog bogatog sastava može se koristiti i za njegu suhe kože lica i ruku.

Preporuča se i aplikacija kreme kod alergijom izazvane otečenosti nosne sluznice i očnih kapaka. Krema je isključivo prirodnog sastava pa se može primjenjivati kod djece od najranije dobi, te kod osoba sklonih kožnim alergijama. Naročito je preporučamo osobama koje zbog alergijskih sklonosti trebaju izbjegavati kemijske sastojke većine krema za kožu.

UPOTREBA:
Nanositi više puta dnevno u tankom sloju.

NAPOMENA:
Samo za vanjsku primjenu. Čuvati od dohvata male djece. Nije namijenjeno osobama preosjetljivim na pčelinje proizvode.

PAKIRANJE: 30 g

Pročitaj više