69,19 kn

Kategorija: Proljev

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

SASTOJCI:

DOBRE BAKTERIJE MLIJEČNE KISELINE - bakterije korisne za crijeva i dobre za probavu koje se uobičajeno nalaze u ljudskim crijevima.

HRANA DOBRIM BAKTERIJAMA potiče rast korisnih bakterija mliječne kiseline.

VITAMIN B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena.

APIGENIN: EKSTRAKT KAMILICE djeluje protuupalno i spazmolitski te time pomaže kod nadutosti, grčeva u crijevima i kod različitih upalnih crijevnih bolesti.

EKSTRAKT LISTA PAPRENE METVICE doprinosi uklanjanju nadutosti, grčeva u crijevima i upalnih bolesti crijeva.

NAČIN PRIMJENE:

Djeca od 6 do 12 godina: 1 kapsula dnevno

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 2 kapsule dnevno, ujutro i navečer

Kapsulu popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku.

NAPOMENA:
Za vrijeme liječenja antibioticima, proizvod uzeti najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika. Za postizanje zadovoljavajućeg učinka, PROBalans kapsule treba uzimati najmanje 10 dana.

PAKIRANJE: 20 kapsula

 

 

Pročitaj više