BIO-KULT PRO-CYN KAPSULE A45

BIO-KULT

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C021203
UPC:
5027314504234
Dodatak prehrani sa živim kulturama mikroorganizama s ekstraktom americke brusnice i vitaminom A
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Dodatak prehrani sa živim kulturama mikroorganizama s ekstraktom američke brusnice i vitaminom A

Dodatak prehrani koji sadrži žive kulture mikroorganizama, ekstrakt američke brusnice i vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju normalnih sluznica. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i održavanju normalnih sluznica.

SASTOJCI U 4 KAPSULE (= MAKSIMALNA DNEVNA DOZA):

Standardizirani ekstrakt ploda američke brusnice (Vaccinium macrocarpon) 1000 mg s najmanje 72,0 mg proantocijanidina tipa A,

Vitamin A 640 μg (80% RDA),

2 milijarde živih kultura mikroorganizama (2x109 CFU):Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47.

NAČIN PRIMJENE:

Odrasli i djeca iznad 12 godina: uzeti 1 do 2 kapsule jedan put ili dva puta dnevno uz jelo s nešto tekućine. Sadržaj kapsule može se usipati u hranu ili piće.
Djeca do 12 godina starosti: polovica doze za odrasle osobe.

NAPOMENE: Čuvati od dohvata male djece. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se uzimati s medvjetkom. Proizvod mogu koristiti trudnice i dojilje, no preporuča se potražiti savjet liječnika ili ljekarnika prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani. Sadrži soju i mlijeko u tragovima, čija razina ne utječe na osobe netolerantne na laktozu.

PAKIRANJE: 45 kapsula