OMNI LOGIC JABUČNI PEKTIN CAPS A 180

VIP VITALITY

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C041781
UPC:
9120001432646
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Jabučni pektin idealan je izvor hrane za bakteroide – dobre bakterije koje podržavaju izlučivanje šećera iz organizma. Ako bakteroidi imaju dovoljno dostupnog jabučnog pektina, razmnožavaju se i postaju stalni stanovnici našeg tijela.

Uzimanje živih simbionata (=probiotici) omogućuje Vam jačanje “dobrih” crijevnih bakterija. Ti bakterijski sojevi trebaju kisik za svoj metabolizam – to su one bakterije koje su poznate kao aerobne.

Međutim, ne mogu se svi bakterijski sojevi jednostavno uzeti u obliku dodatka prehrani – velika količina naših crijevnih bakterija je anaerobna i stoga se ne može uzgojiti i sačuvati izvan tijela. Čim takve bakterije dođu u doticaj s kisikom, umiru. Zato naši anaerobni prijatelji trebaju posebnu hranu (=prebiotike): ako te bakterije hranimo njihovom omiljenom hranom, stvaramo im idealno stanište u našim crijevima. “Dobri” crijevni stanovnici zahvaljuju nam na tome razmnožavajući se i izvršavajući optimalno svoje zadatke.

SASTOJCI: Jabučni pektin, hidroksipropilmetilceluloza (kapsula)

  • Ne sadrži životinjske bjelančevine, gluten ni kvasac.
  • Prikladan je za djecu, trudnice i dojilje

PRIMJENA: Uzeti 2 kapsule 3 puta dnevno prije obroka, s više vode.

Idealna nadopuna:

Kombinacija OMNi-LOGiC® JABUČNOG PEKTINA sa sinbiotikom OMNi-BiOTiC® metabolic: posebno odabrani bakterijski sojevi u sinbiotiku OMNi BiOTiC® metabolic zamjenjuju firmikute i ispravljaju neravnotežu u crijevima.

PAKIRANJE: 180 kapsula