PIP FARMAKOL PROPOLIS 150 DENT SPREJ 20 ML

PIP

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C011984
UPC:
3858886101758
Propolis 150 dent sprej namijenjen je njezi usne šupljine i desni.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Propolis 150 dent sprej namijenjen je njezi usne šupljine i desni. Sadrži nativni pročišćeni propolis standardiziran na flavonoide u kombinaciji s alkoholnim biljnim ekstraktima kadulje (Salvia officinalis), korijena petoprste (Potentila tormentila), listova stolisnika (Achillea millefolium) i listova paprene metvice (Mentha piperita). Ekstrakti kadulje i stolisnika na upaljene i nadražene desni djeluju umirujuće, a tormentila djelujući adstringentno smanjuje krvarenje, čestu posljedicu upale desni.

Propolis 150 dent ublažava nadražaj sluznice kod parandetoze, pojave afti i ozljeda od zubne proteze i aparatića za zube. Djelovanje je i antiseptičko-sprječava rast bakterija, a eterično ulje paprene metvice daje svježinu i ugodan dah.

PRIMJENA: Djeca iznad 4 godine i odrasli 5 do 6 puta dnevno po 2 mlaza raspršiti u usnu šupljinu.

NAPOMENA: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama alergičnim na propolis. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Vremensko ograničenje primjene: najdulje 1 tjedan pa stanka 5 dana.
Proizvod sadrži alkohol.
Prije uporabe protresti!

PAKIRANJE: bočica s raspršivačem, 20 ml