92,36 kn

Kategorija: Oči (vid)

Bepanthol® kapi za oči učinkovito ublažavanju probleme kod:

  • mehaničkih opterećenja koja su posljedica uporabe tvrdih ili mekih kontaktnih leća te ona koja nastaju za vrijeme dijagnostičke pretrage očiju
  • promjene okoliša  (tzv. stres okoliša) prouzročen zbog djelovanje klima uređaja, vjetra, hladnoće, suhog ili zagađenog zraka
  • preopterećenja očiju, koja su posljedica rada na računalu ili vožnje automobilom

Djeluju tako što hijaluronska kiselina stabilizira suzni film, a dekspantenol je odgovoran za hidratizaciju oka, a njihov je zajednički učinak brzo i djelotvorno uklanjanje osjećaja suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Bepanthol® kapi za oči ne sadrže konzervans, stoga ih organizam i u slučaju dugotrajne uporabe dobro podnosi. Kapi mogu upotrebljavati i korisnici kontaktnih leća.

NAČIN PRIMJENE:

Odvojite od trake spremnik s jednom dozom i provjerite jesu li ostali spremnici na traci neoštećeni. Okrenite poklopac spremnika (ne odlomiti), nagnite glavu unatrag i rukom pažljivo povucite donji kapak prema dolje. Drugom rukom držite spremnik okomito na oko i istisnite jednu kap proizvoda u oko. Prema potrebi možete istisnuti jednu ili dvije kapi u svako oko. Polako zatvorite oči da se tekućina ravnomjerno rasporedi po površini.
Bepanthol® kapi za oči ne sadrže konzervans, stoga ih organizam čak i u slučaju dugotrajne uporabe dobro podnosi. Kapi mogu upotrebljavati i korisnici kontaktnih leća.

PAKIRANJE: 20 jednodozirnih spremnika

Pročitaj više