BIOVITALIS MAGNEZIJ FORTE ULJE 100 ML

BIOVITALIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C038146
UPC:
3859890419136
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ulje magnezija u spreju za brzu i učinkovitu apsorpciju preko kože. Za opuštajuću masažu ili sportsku masažu nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Visoko koncentrirani tekući magnezijev klorid (MgCl2) - čak 35% - za efikasnu apsorpciju preko kože, do 780 raspršivanja. 

Magnezij je jedan od najvažnijih mikronutrijenata i sudjeluje u brojnim procesima u organizmu. Nedovoljan unos magnezija očituje se simptomima poput mišićne napetosti i grčeva, umora, glavobolje. U stanjima kao što su trudnoća, rast, stres ili pojačana tjelesna aktivnost povećana je potreba za magnezijem. Postoji prednost primjene magnezija preko kože u odnosu na primjenu u obliku tableta, kapsula ili šumećih tableta jer se zaobilazi probavni sustav, te je apsorpcija brža i učinkovitija.

PRIMJENA: Za svakodnevnu upotrebu. Kod prvog korištenja raspršite 5 potisaka na čistu kožu na različitim dijelovima tijela i nježno umasirajte. Postepeno povećavajte broj potisaka na 10-15. Najbolje koristiti nakon kupke ili tuširanja kada su pore otvorene kako bi se olakšalo upijanje u kožu.

PAKIRANJE: 100 ml