65,78 kn

Kategorija: Kosa, koža i nokti

Otopina ionsko - koloidnog srebra u obliku spreja koja uz redovitu upotrebu u potpunosti riješava sve kožne probleme

Biosilver je potpuno prirodna i prozirna tekućina  nalik  mineralnoj vodi, s tim da su jedini minerali u vodi sitne, submikroskopske čestice čistog srebra. Proizvodi se od ultra čiste redestilirane vode – Aqua purificata , u kojoj su posebnim elektro-magnetskim  procesom  raspršene mikroskopski  male  čestice srebra, a svaka od njih ima pozitivan električni naboj.

Biosilver je registrirani proizvod najviše kvalitete i najveće čistoće,  koji  se proizvodi  modernom tehnologijom,  u kontroliranim  uvjetima, te je na taj način osigurana proizvodnja  ekstremno finih čestica srebra.

Visoka kvaliteta Biosilvera  bazira se upravo na tim ekstremno  finim  česticama,  zbog čega  pripravak  ima veću bioiskoristivost,  maksimalnu učinkovitost   i  potpuno je siguran  za svakodnevno korištenje kroz duži period.

ZNAČAJKE BIOSILVERA: 

  • ne sadrži nikakve kemijske dodatke i stabilizatore te  je potpuno  netoksično i sigurno za primjenu
  • proizvedeno od ultra čiste redestilirane  vode – Aqua purificata  i  99.99 %  čistog srebra
  • uniformirane čestice
  • najviša kvaliteta
  • kristalno jasno i gotovo bez okusa

PRIMJENA:

Za sve kožne bolesti, infekcije, rane, posjekotine i opekotine, gljivična oboljenja, psorijazu, herpes, kožne čireve, bradavice, dermatitis, ekceme, i sve druge promjene na koži najefikasnija je direktna primjena. Nanesite Univerzalni sprej  na kritično mjesto minimalno  3 puta dnevno. Za brži učinak potrebno je što češće sprejati, otprilike svakih 15 min kroz 2-3 sata.

Gljivične infekcije na stopalima će nestati  ako ujutro i navečer tretirate stopala  Univerzalnim sprejem.

ČUVANJE:

Čuvati na  tamnom mjestu,  na sobnoj temperaturi,  udaljeno  od  izvora  elektromagnetskog zračenja (televizor, računalo …)

PAKIRANJE:

Bočica sa raspršivačem, 50 ml

Pročitaj više