ESPRICO KAPSULE ZA ŽVAKANJE A60

ESPRICO

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C006818
UPC:
'1464405
Upit o dodatnim količinama

Esprico® kapsule za žvakanje predstavljaju dodatak prehrani koji sadrži esencijalne masne kiseline te cink i magnezij koji su bitni za održavanje normalne funkcije mozga.

Esencijalne masne kiseline su višestruko nezasićene masne kiseline koje naš organizam ne može sam proizvoditi. Moramo ih uzimati putem hrane, a krvožilnim sustavom dolaze izravno do mozga. Važne su za njegov razvoj i učinkovitost. Sam mozak sastoji se od 60% masnoća, dok je udio esencijalnih masnih kiselina u membranama živčanih stanica 20%.

Esprico kapsule sadrže omega-3 i omega 6- masne kiseline koje igraju važnu ulogu za rani razvoj mozga, optimalni prijenos signala u mozgu i povezano s tim, cjelokupni misaoni proces.

Magnezij je iznimno važan za prijenos živčanih impulsa i suodgovoran za napetost u mišićima. Dovoljno magnezija pridonosi i stvaranju uvjeta za koncentraciju, izdržljivost i sposobnost učenja. I normalna napetost mišića tada je održiva.

Cink je posebno važan element u tragu jer sudjeluje u puno metaboličkih procesa. Tako i u mozgu preuzima vrlo važne funkcije, npr. prijenos signala između živčanih stanica i predstavlja važan kofaktor u metabolizmu masnih kiselina.

ESPRICO kapsule:

  • Namijenjene su djeci iznad 5 godina i odraslima.
  • Djeca iznad 5 godina i odrasli mogu uzeti 4 kapsule dnevno.
  • Kapsule se mogu prožvakati ili uzeti s tekućinom.
  • Nakon 12 tjedana preporučena se doza može progresivno sniziti na 2 kapsule dnevno.

NAPOMENE:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Čuvati od dohvata male djece.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

PAKIRANJE: 60 kapsula