AQUA MARIS 4 ALLERGY SPREJ 20 ML

AQUA MARIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C018060
UPC:
3856013213343
Sprej za nos Aqua Maris 4 Allergy na siguran i ucinkovit nacin ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Sprej za nos Aqua Maris 4 Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice

Aqua Maris 4 Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin. Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. 

Aqua Maris 4 Allergy preporuča se za:

  • ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa.
  • njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine.

Primjeren je i za preventivnu uporabu. Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

SIGURNOST: Aqua Maris 4 Allergy sprej za nos je 100% prirodan proizvod, ne sadrži konzervans, a mogu ga koristiti djeca od najranije dobi i odrasli.

PAKIRANJE: spremnik s raspršivačem, 20 ml