SUPRADYN Q10 TABLETE A30

SUPRADYN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C009850
UPC:
3838944208742
Supradyn aktivira energiju. Osjećat ćete prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Koenzim Q10 ima važnu ulogu u Supradynu. Poznat i kao CoQ10 potiče učinkovitiju proizvodnju stanične energije i aktivira Vašu unutarnju energiju. Budući da je riječ o prirodnom antioksidantu, koenzim Q10 pruža snažnu prirodnu zaštitu svakoj stanici u organizmu.

CoQ10 je čudesna tvar koja se nalazi u svim stanicama našeg organizma. Zbog toga ga znanstvenici nazivaju i 'ubikinon' (od latinske riječi 'svuda prisutan'). CoQ10 je otkriven tek 1950. godine. Dr. Peter Mitchell je tek 1978. godine dokazao ulogu CoQ10 u prirodnom oslobađanju stanične energije. Za svoje je otkriće primio Nobelovu nagradu

Supradyn aktivira energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima.

UPOZORENJE: Kod dijabetičara vitamin C može interferirati s testovima glukoze u urinu, iako nema utjecaja na koncentraciju šećera u krvi. Supradyn Q10 sadržava izvor fenilalanina te bolesnici s fenilketonurijom to moraju uzeti u obzir. Prekomjerno uzimanje može imati laksativan učinak.

PAKIRANJE: 30 tableta