273,30 kn

Kategorija: DODACI PREHRANI

ZDRAVA SLUZNICA BAZA ZDRAVOG IMUNITETA

Solgar Ultibio Immune je nova, sinergijska formulacija koja sadrži dva jedinstvena, patentirana, pH stabilna i klinički testirana soja bakterijskih kultura, Lactobacillus plantarum HEAL9 i Lactobacillus paracasei 8700:2, te tri različita nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava — vitamin D3, metilkobalamin (vitamin B12) i vitamin A.

Promjene u crijevnoj mikrobioti i poremećaj regulacije imunosnog odgovora sluznice mogu pridonijeti nastajanju različitih upalnih i autoimunih poremećaja. Poznato je da dobre bakterije, ako se primjenjuju u adekvatnoj količini, imaju povoljne učinke na zdravlje domaćina. Ti učinci uključuju imunomodulatorni utjecaj na populacije leukocita i fenotipove limfocita, sposobnost promoviranja endogene obrambene barijere u ljudskom crijevu i sposobnost smanjenja propusnosti sluznice.

Fokusirajući se na pružanje blagostanja pojedincu u svakodnevnom životu, Solgar donosi inovativnu formulaciju koja sadrži 3 ključna nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava u kompleksu s klinički testiranim bakterijskim kulturama.

Solgar Ultibio Immune:

  • Formuliran s dva klinički testirana, jedinstvena i patentirana soja bakterijskih kultura(3):

o Lactobacillus plantarum HEAL9
o Lactobacillus paracasei 8700:2

  • Sadržava i 3 ključna nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava: vitamin D3, metilkobalamin (vitamin B12) i vitamin A. Vitamin A osim dokazanog djelovanja na imunosni sustav ima i dokazane učinke na zdravlje i zaštitu sluznica
  • Ne sadrži mlijeko, pšenicu, gluten i soju
  • Pogodno za vegetarijance
  • Uzima se jedna kapsula na dan

PAKIRANJE: 30 kapsula

Pročitaj više