SOLGAR ULTIBIO IMUNO KOMPLEKS KAPSULE A 30

SOLGAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C038314
UPC:
033984004580
Solgar Ultibio Immune je kombinacija probiotika i vitamina koji doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Solgar Ultibio Immune je nova, sinergijska formulacija koja sadrži dva jedinstvena, patentirana, pH stabilna i klinički testirana soja bakterijskih kultura, Lactobacillus plantarum HEAL9 i Lactobacillus paracasei 8700:2, te tri različita nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava — vitamin D3, metilkobalamin (vitamin B12) i vitamin A.

Promjene u crijevnoj mikrobioti i poremećaj regulacije imunosnog odgovora sluznice mogu pridonijeti nastajanju različitih upalnih i autoimunih poremećaja. Poznato je da dobre bakterije, ako se primjenjuju u adekvatnoj količini, imaju povoljne učinke na zdravlje domaćina. Ti učinci uključuju imunomodulatorni utjecaj na populacije leukocita i fenotipove limfocita, sposobnost promoviranja endogene obrambene barijere u ljudskom crijevu i sposobnost smanjenja propusnosti sluznice.

Fokusirajući se na pružanje blagostanja pojedincu u svakodnevnom životu, Solgar donosi inovativnu formulaciju koja sadrži 3 ključna nutrijenta koja doprinose normalnoj funkciji imunosnog sustava u kompleksu s klinički testiranim bakterijskim kulturama.

SASTOJCI u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula):

  • mješavina bakterijskih kultura (sadrži: Lactobacillus paracasei 8700:2 i Lactobacillus plantarum HEAL9) 1 milijarda CFU;
  • vitamin A (retinil acetat) 120 μg (400 I.J.) (15 % PU*);
  • vitamin D3 (kolekalciferol) 0,75 μg (30 I.J.) (15 % PU*);
  • vitamin B12 (metilkobalamin) 0,38 μg (15 % PU*)

* preporučeni dnevni unos

NAPOMENA: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

PRIMJENA: Uzima se 1 kapsula na dan uz obrok

PAKIRANJE: 30 kapsula