Cyrille Telinge 10 je godina vodio istraživački laboratorij, nakon čega je s prijateljima liječnicima, 2008. godine stvorio dermokozmetički brand Novexpert. Nadahnuo ga je novi pristup u molekularnoj biologiji, posebice epigenetika koja je otkrila da ljudsko tijelo djeluje poput spužve koja upija faktore iz okoliša. Cyrille teži novom, inovativnom pristupu kozmetici koji spaja visoku tehnologiju i prirodne formule. Priklanja se znanosti koja se izdvaja iz užurbanog tempa prolaznih trendova i u potpunosti je posvećena “autentičnim” istraživanjima; neovisna, zahtjevna, slobodna i odgovorna.

Istraživanje iz 2017.godine pokazalo je da Francuskinje dnevno koriste 16 kozmetičkih proizvoda!

Tijekom gotovo 50 godina, oko 300 kg proizvoda se apsorbira kroz kožu.

Znanost je u pravu. Izvor jest kozmetika, ali odredište je... vaša krv, vaš urin i majčino mlijeko! Koliko dugo te molekule ostaju u vašem tijelu? Nitko ne zna, ali sve studije potvrđuju: svi smo mi zagađeni.

Iz tog razloga Novexpert u svojim formulacijama koristi isključivo biorazgradive sastojke, 100 % prirodne te certificirane od neovisnih organizacija.

*Studiju je provelo Sveučilište Zapadne Bretanje na temu „Procjena izloženosti francuskog stanovništva kozmetičkim proizvodima“.

VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA KREIRANIH OD STRANE DOKTORA

Novexpert je prije svega istraživački centar kojeg vode znanstvenici. Kada znamo tko upravlja Novexpert-om lako nam je zamisliti njihove prioritete. Oni razvijaju proizvode koji su u skladu s njihovim znanstvenim uvjerenjima a ne u marketinške svrhe.

Zaštitni znak Novexperta su inovativne i patentirane molekule i formule.

Utjelovljenje toga je Novaxyline, ekskluzivan patent inspiriran misterijom stogodišnjaka s otoka Okinawe, koji pomoću specifične znanosti- epigenetike, mjeri povezanost okoliša i aktivnosti gena.

Moramo biti jasni: mi stvaramo proizvode naših snova i nadamo se da i vi dijelite iste vrijednosti i želje.

Visoke koncentracije često garantiraju uspjeh pa je Novexpert formulirao proizvode s 25% kompleksa vitamina C, 1,6% čiste hijaluronske kiseline... poznate Boostere.

HIPOALERGENA FORMULA

Više od 50% žena diljem svijeta tvrdi da ima osjetljivu kožu. Manji se broj žena s time može pomiriti. Ovo je činjenica na kojoj laboratorij Novexpert temelji principe svojih formulacija.

Možda niste upoznati, no europski pravilnici zahtijevaju da brendovi na svojim pakiranjima navedu dodane alergene samo ako njihova količina prelazi određeni prag. Ukupno ima 26 alergena i oni su često prisutni. Misija Novexperta je jasna: na njihovoj listi sastojaka nećete pronaći niti jedan alergen.

Novexpert proizvodi su 100 % hipoalergeni.

NISU POTREBNE  MJERE OPREZA I UPOZORENJA ZA TRUDNICE I DOJILJE

Cijeli asortiman Novexpert njege za kožu ne zahtijeva nikakve mjere opreza, niti sadrži upozorenja za trudnice. Svi proizvodi su certificirani i sigurni za trudnice i dojilje.

Sve je kreirano i proizvedeno u Francuskoj.

NovExpert proizvodi sigurni su i certificirani za trudnice i dojilje, 100 % su prirodni, 100 % kreirani od doktora, 0 % konzervansa, 0% kemijskih sastojaka, 100 % hiporalergeno! Svi proizvodi su proizvedeni i kreirani u Francuskoj!