M.E.V. Feller- Zdravlje s potpisom

Tvrtka Salvus d.o.o. predstavlja M.E.V. Feller®, nove i inovativne dodatke prehrani, medicinske proizvode i bezreceptne lijekove. Poštujući najzahtjevnije standarde farmaceutske proizvodnje, a koristeći se suvremenom tehnologijom i visokom kvalitetom, pacijentima osiguravamo široku paletu za odgovorno unapređenje i očuvanje zdravlja uz stručnu preporuku ljekarnika.

Zajamčena kvaliteta

Usmjeren na farmaceutsku izvrsnost, M.E.V. Feller® simbol je provjerene kvalitete te pravilnog i sigurnog odabira. Naš je glavni cilj pružiti samo najbolje liječnicima i ljekarnicima te njihovim pacijentima. Visoka kvaliteta M.E.V. Feller proizvoda temelji se na znanstvenim dokazima i inovativnosti koji su u skladu s našom strogom politikom kvalitete.

Djelotvornost je važna

 M.E.V. Feller® formulacije slijede stroge kriterije kvalitete i visoke standarde farmaceutske izvrsnosti. Naši su stručnjaci, kombinacijom ekstenzivnih stručnih znanja i znanstvenim istraživanjima, razvili inovativne formule koristeći se visokopotentnim provjerenim sastojcima.

Obvezujemo se struci

Vodeći se preporukom Svjetske zdravstvene organizacije*, koja ističe prijeko potrebnu savjetodavnu ulogu ljekarnika u odgovornom samoliječenju, posebno ističemo uporabu bezreceptnih proizvoda kao sigurnih i učinkovitih ako se primjenjuju prema naputku i uz prikladno savjetovanje. Smjernice stručnjaka nužan su dio dugoročne dobrobiti pacijenata te su M.E.V. Feller® formulacije dostupne samo u ljekarnama i specijaliziranim mjestima izdavanja proizvoda, uz vaš stručan savjet.

Obvezujemo se pacijentima

 M.E.V. Feller® prepoznaje sve izraženije zahtjeve u poboljšanju kvalitete života, zdravlja i prevenciji bolesti svakog pacijenta. Širok M.E.V. Feller® portfelj osigurava sveobuhvatan i pravodoban odgovor na pojedinačne potrebe pacijenata. Kvaliteta i sigurnost M.E.V. Feller® proizvoda temelje se na neprekidnom usavršavanju i usvajanju novih znanja i stručnih kompetencija, poboljšanju kvalitete poslovnih i tehnoloških procesa, znanstvenim istraživanjima te na razvoju učinkovitih, sigurnih i inovativnih proizvoda.

* The Role of the Pharmacist in Self-Care and Self-Medication, WHO/DAP/98.13, Geneve 1998.