Lerbolario

 

L'Erbolario ime podsjeća na drevni izraz "erborare", što znači skupljanje bilja u poljima s ciljem proučavanja njihovih korisnih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L´Erbolario . Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima.

Povijest ovog kozmetičkog branda u znaku je mnogo linija i formula: tu je sada gotovo preko 500 proizvoda stvorenih za njegu lica, tijela i kose, za zaštitu od sunca, za dječju kožu, za zrak i okoliš u domu, i sve to pakirano u prekrasan i kvalitetan omot što može biti vrlo elegantan poklon.

Krajnji cilj istraživača iz laboratorija L'Erbolario je upravo ravnoteža koja je stalno usmjerena na planiranje i postizanje savršene ravnoteže između najnaprednije kozmetike i autentične travarske tradicije. Cilj je, zapravo, kreirati sigurne i učinkovite fitokozmetičke proizvode s poštovanjem prema prirodi i čovječanstvu.

Strogim znanstvenim ispitivanjima u svakoj fazi nastanka proizvoda i kliničkim ispitivanjima – što također uključuje i vitalne eksperimente provedene na prestižnom Sveučilištu u Paviji – jamče njihovu iznimno visoku kvalitetu i najvišu ekološku kompatibilnost. To je obveza koju L'Erbolario obnavlja iz dana u dan, nagrađivanje 30 godina vjernosti kupaca sa sigurnim i učinkovitim proizvodima.

Kozmetički proizvodi L'Erbolario nikada nisu bili testirani na životinjama.