Klorane proizvodi za njegu kose i vlasišta prirodni su i sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka. Sve je počelo godine 1965. kad mr. pharm. Pierre Fabre kupuje Laboratorije Klorane, malu kozmetičku tvrtku na jugu Francuske koja se bavi proizvodnjom sapuna. Već godinu dana poslije proizvode prvi šampon, na bazi kamilice, koji i danas čini važan dio linije proizvoda za njegu kose. Proizvodnju dalje proširuju preparatima za njegu kose, lica i tijela, čija su osnova biljke i njihove djelotvorne komponente.

Filozofija Laboratorija Klorane zasniva se na strasti prema prirodi i biljnom svijetu, a biljke su glavni predmet njihovih istraživanja i izvor aktivnih tvari za kozmetičke preparate. Na temelju svoje filozofije kreiraju jedinstven sustav, Phytofiliere, koji jamči visok stupanj kvalitete, sigurnosti i djelotvornosti. Phytofiliere omogućuje kontrolu svakog koraka, od istraživanja biljnog svijeta i pronalaska aktivnih tvari do proizvodnje krajnjeg preparata. Ovim sustavom Laboratoriji Klorane imaju potpunu kontrolu prilikom stvaranja proizvoda, uz dokaz jamstva sigurnosti i djelotvornosti u svrhu zaštite krajnjeg potrošača.

Svjesni osjetljivosti bebine kože, Laboratoriji Klorane odabrali su najbolje prirodne sastojake, te nježnoj koži vaše bebe osigurali blagodat i optimalnu podnošljivost. Zaštitni učinak nevena, koji je na raspolaganju majci i djetetu, iznimno je jednostavan i potpuno prirodan. Napokon možete uživati u svakodnevnim dragocjenim trenucima higijene i njege. Koža je odličan prijenosnik osjećaja. Vaša će beba primiti svu ljubav i nježnost koje su joj potrebne...