175,98 kn

Kategorija: Odrasli

Eucerin Dry Touch aerosol SPF 50 visokoučinkovito je transparentno sredstvo za zaštitu od sunca u spreju, posebno razvijeno za osjetljivu kožu tijela. Njegov opsežan i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara pruža pouzdanu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih suncem koja je u skladu sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Kada štetne UV zrake prodru u kožu, mogu uzrokovati oštećenje stanica sve do dubljih slojeva epiderme. Eucerin Dry Touch aerosol SPF 50 pruža podršku biološkoj zaštiti stanica te može pomoći u zaštiti stanica kože od oštećenja kože uzrokovanih suncem iznutra.

Antioksidans licochalcon A prirodan je aktivni sastojak, štiti stanice kože u dubljim slojevima epiderme od oštećenja koja uzrokuju slobodni radikali.

Formula je posebno razvijena za kožu tijela. Njegovo aerosolno pakiranje omogućuje brzo i neprekidno raspršivanje u više položaja, koje omogućuje jednostavno nanošenje na teško dostupne dijelove kože, a sprej je iznimno lagane, transparentne teksture koja se brzo upija i nudi osvježavajuć učinak.

Eucerin Dry Touch aerosol SPF 50 vodootporan je, nemastan i neljepljiv.

Kliničkim ispitivanjima dokazana je učinkovitost i kompatibilnost kože na osjetljivoj koži; čak i u pacijenata s masnom kožom i kožom sklonom aknama.

Pakiranje: 200 ml

Pročitaj više