157,31 kn 110,12 kn

Kategorija: Odrasli

Eucerin Dry Touch aerosol SPF 30 transparentan je sprej za zaštitu od sunca, posebno razvijen za osjetljivu kožu tijela. Pruža učinkovitu i pouzdanu zaštitu od oštećenja kože uzrokovanih sunčevim zračenjem pomoću opsežnog i fotostabilnog UVA/UVB sustava filtara. Formula je u skladu sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa)

UVA i UVB zrake mogu uzrokovati oštećenje stanica u dubljim slojevima epiderme. Eucerin Dry Touch aerosol SPF 30 pruža podršku biološkoj staničnoj zaštiti te može pomoći u zaštiti stanica kože od oštećenja kože uzrokovanih suncem iznutra.

Eucerin Dry Touch aerosol SPF 30 sadrži prirodni antioksidans licochalcon A aktivni sastojak dobiven iz korijena kineske biljke Glycyrrhiza inflata. On izgrađuje antioksidacijsko skladište u dubljim slojevima epiderme i nudi dokazanu zaštitu stanica kože od oštećenja uzrokovanih suncem, odnosno slobodnim radikalima.

Ova formula posebno je razvijena za kožu tijela, a njezino aerosolno pakiranje osmišljeno je za brzo, neprekidno raspršivanje u više položaja. Zbog toga je jednostavan za korištenje, čak i na teško dostupnim dijelovima kože. Eucerin Dry Touch aerosol SPF 30 ima iznimno laganu, transparentnu teksturu koja se brzo upija i nudi osvježavajuć učinak. Vodootporan je, nemastan i neljepljiv.

Kliničkim ispitivanjima dokazana je učinkovitost i kompatibilnost kože na osjetljivoj koži; čak i u pacijenata s masnom kožom i kožom sklonom aknama.

Pakiranje: 200 ml

Pročitaj više