148,99 kn

Kategorija: Odrasli

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Sadrži visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, koji pruža pouzdanu zaštitu. U skladu je sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Formula također pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A i gliciretinične kiseline. Licochalcon A vodeći je spoj ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza inflata te je snažan antioksidativni i protuupalni sastojak koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dobivena od biljke Glycyrrhiza glabra, štiti DNK tako da pruža podršku vlastitoj zaštiti DNK i mehanizmima popravljanja oštećenja same kože.

L-karnitin kao derivat aminokiselina koji regulira lučenje sebuma i matirajući pigmenti koji upijaju lipide, kombinirani su u posebno razvijenoj tehnologiji ove formule za kontrolu masnoće. Zajedno ostavljaju trenutačan i dugotrajan mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i idealna je kao podloga za make-up.

Kliničkim ispitivanjima dokazana je veoma dobra podnošljivost kože na Eucerin Oil Control Dry Touch gel-kreme SPF 30, čak i u osoba s osjetljivom i masnom kožom sklonom aknama.

Učinkovitost matirajuće formule s L-karnitinom koji regulira lučenje sebuma i pigmentima koji upijaju lipide dodatno je testirana i procijenjena ispitivanjima proizvoda u uporabi (PIU).

Pakiranje: 50 ml

Pročitaj više