156,45 kn

Kategorija: Odrasli

Dnevna anti-age zaštita od sunca s visokim faktorom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu

Štiti kožu lica od opeklina i oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca. Ugodna i lagana tekstura.

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 je krema s visokim faktorom za zaštitu kože lica od sunca pogodna za sve tipove kože. Pored toga što štiti od opeklina i oštećenja uvjetovanih djelovanjem sunca, vidljivo umanjuje znakove fotostarenja. Formula kombinira dvije najnovije tehnologije osiguravajući superiornu foto zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, poput staračkih pjega, i intenzivnu hidrataciju kako bi vidljivo smanjila nastanak bora na licu i dekolteu.

Stvorena posebno za kožu lica, formula pruža širokospektarnu UVA i UVB zaštitu, biološku zaštitu stanica, i anti-age sastojak hijaluronsku kiselinu. Biološka zaštita stanica proizlazi iz kombinacije antioksidanske gliciretinične kiseline koja podržava mehanizme kože za DNK zaštitu i obnovu, te licochalcona A, moćnog antioksidansa koji kožu štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.
 
Kako bi umanjila pojavu bora i finih linija, formula sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline - nisko i visoko molekularnu - koja učinkovito i intenzivno hidratira kožu lica.

Njezin visoko učinkovit fotostabilan UVA/UVB sustav filtera usklađen je sa sa zahtjevima EU i Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Eucerin Sun Anti-Age krema SPF 50 ima ugodnu, laganu teksturu, brzo se upija i ostavlja mat učinak.

Klinička ispitivanja su dokazala veoma dobru podnošljivost na osjetljivoj koži, čak i kod pacijenata s vrlo osjetljivom kožom nakon laserskog ili kemijskog tretmana. U daljnjim in vivo pokusima, ispitanici su prijavili značajno poboljšanje važnih parametara kože.

Pročitaj više