115,00 kn

Kategorija: Odrasli

Photoderm AKN MAT je zaštitna krema lagane fluidne teksture prilagođena masnoj i mješovitoj koži lica te predstavlja inovaciju u zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Temelji se na konceptu Celularne bioprotekcije® i kombinaciji 4 zaštitna filtera, koji učinkovito štite kožu od UVA i UVB zraka. Fluid sadrži patentiranu kombinaciju sastojaka pod nazivom Fluidactiv® koji korigira kvalitetu sebuma, čini ga manje gustim kako se ne bi zadržavao u porama, sprečava komedone i nepravilnosti na koži. Proizvod se može koristiti i kao podloga za šminku. Ne ostavlja bijele tragove, ne zatvara pore i pruža dugotrajno matificirajući učinak.

Djelovanje i aktivni sastojci

    osigurava maksimalnu zaštitu kože od štetnog UVA i UVB zračenja (Parsol, DBM, Tinosorb S, Tinosorb M)
    korigira kvalitetu sebuma, nježno odstranjuje odumrle stanice i štiti od zatvaranja pora i nastanka komedona (Fluidactiv®)
    potiče obrambenu sposobnost stanica kože i štiti vitalne stanične strukture i DNK oštećenja koja izaziva UV zračenje (kompleks Celularne BIOprotekcije®)


Način primjene
Nanijeti na kožu prije izlaganja suncu i ravnomjerno razmazati. Ponavljati nanošenje svakih 2 sata, a svakako nakon kupanja, brisanja ili bavljenja sportom.

Pročitaj više