156,01 kn 109,21 kn

Kategorija: Odrasli

Za masnu i problematičnu kožu sklonu nastanku akne. Visoka zaštita osjetljive kože. Pruža zaštitu od cijelog spektra ultraljubičastih zraka, kratkih i dugih UVA i UVB zraka.
Bez parabena. UVA certifikat.
VRLO vodootporna. 100% fotostabilna.
Dermatološki laboratorij Avène, prisutan već 20 godina na tržištu s proizvodima za zaštitu od sunca s ciljem pružanja najbolje i najsigurnije UVB i UVA zaštite za osjetljivu kožu, patentirao je inovativan kompleks aktivnih sastojaka u narančastoj liniji objedinjen pod nazivom SunSitive protection*. Kompleks sadrži kemijske, organske i mineralne zaštitne faktore koji osiguravaju visok stupanj zaštite od UVB i UVA zraka uz dodatak antioksidansa pretokoferila i Avène termalne vode koja djeluje umirujuće, protuupalno i antiiritacijski.
Avène Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30 ne ostavlja tragove na koži i daje mat učinak. Ekstrakt Cucurbite pepo i cink glukonat sastojci su koji su zajednički svim Cleanance proizvodima a  reguliraju mašćenje kože i djeluju protuupalno. Avène Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30 posebno je pakirana s pumpicom dozatorom kako bi se osiguralo točno doziranje proizvoda za medicinske indikacije.
Avène Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30 namijenjena je osobama s masnom i problematičnom kožom sklonom nastanku akne. Osigurava kvalitetnu visoku zaštitu od sunca, hipoalergenost, nekomedogenost i vrlo veliku vodootpornost.
Prije izlaganja suncu nanesite ravnomjerno na kožu. Zaštita će na koži biti SPF 30 ako se nanese 2 mg/ cm2 Avène Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30+, a to se osigurava ispravnim doziranjem od 7 pritisaka za površinu lica i dekoltea. Ponoviti nanošenje svaka 2 sata i nakon kupanja, bez obzira na stupanj zaštite koje sredstvo osigurava.

 

Pročitaj više