157,31 kn

Kategorija: Zaštita od sunca

Eucerin Krema-gel za zaštitu od alergija izazvanih suncem SPF 25 posebno je namijenjen koži sklonoj alergijama na sunce.

Ova napredna tehnologija pruža učinkovitu zaštitu od oštećenja izazvanih UV zračenjem i alergija na sunce uz:

Vrlo učinkovit, fotostabilan UVA/UVB sustav filtera s Tinosorb S pruža pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca. U skladu sa zahtjevima Europskog udruženja za kozmetičku industriju - Udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

Osim toga, sadržava snažan antioksidans biljnog porijekla AGR (alfa-glukozil-rutin) koji zajedno sa zaštitom od UVA zračenja jača prirodni sustav zaštite kože od slobodnih radikala, koji su najvažniji okidač alergije na sunce.
Većina alergija na sunce poput polimorfne erupcije svjetlosti (PLE) uzrokovano je reakcijom imunološkog sustava na oksidativni stres koji se javlja kad UV zrake, češće UVA zrake, potaknu nastanak slobodnih radikala u stanicama kože. Takve reakcije imunološkog sustava mogu izazvati upale u obliku žuljeva, papula ili pustula popraćenih iznimno jakim svrbežom.
Ova nemasna, vodootporna formula kreme-gela ne sadržava emulgatore ni mirise te je pogodna za vrlo osjetljivu ili fotoosjetljivu kožu.

Pakiranje: 150 ml

Pročitaj više