89,69 kn

Kategorija: Zaštita od sunca

Krema za visoku zaštitu kože lica od sunca

SUNMED®  krema za lice nudi optimalnu zaštitu, posebice osjetljivoj i netolerantnoj koži. Fotostabilan sustav UV filtera nudi visoku UVA i UVB foto-zaštitu. Obogaćena ekstraktom gotu kole koji pomaže u obnovi kože, a time i sprječavanju nastanka oštećenja i starenja kože uzrokovanog sunčevim zračenjem. Krema ne sadrži boje te je lagane teksture koja se lako nanosi i brzo upija bez ostavljanja bijelih tragova i masnog filma na koži. Posebna formulacija dodatno njeguje i hidratizira kožu te ju čini mekanom. Pogodno za sve tipove kože. Proizvod ne sadrži boje, parabene, silikone, fenoksietanol i metilsotiazolinon.

Neto količina  50 ml

Upute za upotrebu

Prije izlaganja suncu, nanesite kremu obilno i ravnomjerno na cijelo lice. Često ponavljajte  postupak kako biste održali zaštitu, osobito nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom.

Prednosti

transparentan učinak                                                            

bez bijelih tragova 

ne masti kožu

sadrži ekstrakt gotu kole koji štiti kožu od foto starenja i potiče stvaranje kolagena

BEZ parabena, silikona, fenoksietanola i metilsotiazolinona

BEZ oktokrilena, oksibenzona i avobenzona

Upozorenje

Samo za vanjsku upotrebu! Ne gutati. Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte kontakt s očima. Izbjegavajte sunce oko podneva. Ne provodite dugo na suncu, čak i ako koristite proizvod za zaštitu od sunca. Prekomjerno izlaganje suncu ozbiljna je prijetnja zdravlju.

 

Pročitaj više