54,50 kn

Kategorija: Nos

Izotonična otopina Sterimar obogaćena BAKROM proizvedena je od 100% prirodne morske vode, razrijeđene do fiziološke koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Bogata je prirodnim morskim mineralima i elementima u tragovima. Zahvaljujući dodatku bakrovih soli, ova otopina će pomoći nosnoj sluznici u poboljšanju otpornosti nosa i obrani od prehlade te od virusnih i bakterijskih infekcija. Otopina ne sadrži konzervanse. 

Sterimar s BAKROM je proizvod namijenjen svakodnevnoj higijeni nosa i jačanju nosne sluznice djece i odraslih tijekom perioda pojačane izloženosti virusima i bakterijama. Prikladan je za korištenje već u dojenačkoj dobi, od 6. mjeseca života.

Preporučuje se koristiti Sterimar s BAKROM svakodnevno, u kurama od najmanje 10 do 15 dana, barem 2 do 4 puta dnevno. Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje, a zatim ispuhati nos. Nakon što prestane razdoblje izloženosti uzročnicima virusnih i bakterijskih infekcija, preporučuje se nastaviti svakodnevno čišćenje nosa izotoničnom otopinom Sterimar ZA HIGIJENU NOSA. Sterimar s bakrom se može koristiti i kao popratna terapija, kako bi se pospješilo djelovanje specifičnoga lijeka koji se primjenjuje lokalno na nosnoj sluznici.

PAKIRANJE: 50 ml

Pročitaj više