115,36 kn

Kategorija: Nos

Aqua Maris® sustav ispire nosnu šupljinu i sinuse, pružajući cjelovit talasoterapijski učinak - spoj djelovanja morske soli i ljekovitog bilja Mediterana. Čiste kapljice Jadranskog mora bogate esencijalnim mineralima vlaže sluznicu i štite od alergena, virusa i bakterija. Nježan za svakodnevnu uporabu, bez aditiva i konzervansa, neizostavan je dio modernog i zdravog načina življenja.

Aqua Maris® sustav za ispiranje nosa nudi organsku sol obogaćenu visokovrijednim esencijalnim uljima mirte i smilja koja iskazuju antiseptički i protuupalni učinak, omekšavaju sluz, te povoljno djeluju na dišne organe. Anatomski oblikovana posuda omogućuje jednostavno, ugodno i učinkovito ispiranje nosne šupljine. Posuda je kapaciteta 320 ml što je dovoljno za ispiranje obje nosnice. Dodatna prednost Aqua Maris®posude za ispiranje nosa jest što morska voda iz posude ističe slobodno, bez dodatnog pritiska, omogućujući tako nježno ispiranje bez rizika od nastanka otitisa (upale uha). Isticanje vode može se kontrolirati što posudu čini prikladnom i za najosjetljivije noseve.
Mogu je koristiti čak i djeca (iznad 6 godina starosti) uz početnu pomoć roditelja!

Aqua Maris® sustav za ispiranje nosa namijenjen je čišćenju nosa:

  • Osoba s akutnim i kroničnim rinitisom ili sinusitisom
  • Osoba s alergijom
  • Nakon operativnih zahvata u nosu (uz savjetovanje s liječnikom)
  • Osoba sa suhom sluznicom nosa
  • U dnevnoj higijeni, u sportaša i rekreativaca prije fizičkog napora

U svim gore navedenim slučajevima Aqua Maris® sustav za ispiranje nosa može ublažiti simptome, smanjiti upalu nosne sluznice, poboljšati ukupni sinuso-nazalni status i omogućiti ponovno slobodno disanje.
Osobe sa suhom sluznicom nosa, alergičari i osobe koje pate od problema sa sinusima mogu ponoviti postupak nekoliko puta tjedno.

PAKIRANJE: Aqua Maris sustav za ispiranje nosa (320 ml) + vrećice morske soli s eteričnim uljima, 30 x 2,95 g

Pročitaj više