200,00 kn 170,00 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Yasenka Skin Shine priprema za sunce, sadrži kombinaciju visokih koncentracija endogenih i egzogenih antioksidansa. Štiti stanice kože od oksidativnog stresa, povećava njihovu otpornost na štetne utjecaje UV zračenja, duhanskog dima i ostalih čimbenika kojima su svakodnevno izložene te osigurava zdrav i sjajan izgled kože.

Glutation veže slobodne radikale koji svakodnevno nastaju u organizmu, inaktivira ih i zaustavlja stanični stres. Potiče sintezu energije u mitohondrijima. Sprječava fotostarenje. Osigurava čist ten i koži vraća energičnost. L-cistein pospješuje apsorpciju glutationa i podiže koncentraciju u plazmi. Kao sastavni dio L-glutationa predstavlja i rezervu za ovu bjelančevinu, zbog čega je važno da je u tijelu prisutan u dovoljnoj količini. Potreban je za stvaranje spojeva i nastanak drugih aminokiselina. Vitamin C sinergistički djeluje s glutationom i pospješuje antioksidativni učinak. Djeluje kao egzogeni antioksidans te smanjuje oksidativni stres u stanici.  Doprinosi sintezi kolagena i poboljšava izgled kože.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI (50 ml):

  • L-Glutation   1000 mg
  • L- Cistein   1000 mg
  • Vitamin C   500 mg

SASTOJCI: Dekstroza; L-glutation (reducirani); L-cistein hidroklorid; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; sladilo: steviol glikozidi.

NAČIN PRIMJENE: Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka.

PAKIRANJE: 10 vrećica

 

Pročitaj više