264,16 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

U razdoblju od 01.07. - do isteka zaliha uz kupnju Mineral 89 Boostera ostvarujete 50% popusta na Liftactiv Fresh Shot!

VICHY MINERAL 89 DNEVNI BOOSTER 50 ML

Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla.

Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava... puna zdravog sjaja.

M89 jača funkciju barijere kože protiv vanjskih i unutarnjih štetnih utjecaja i koristi se kao 1. korak svakodnevnog rituala njege kože u gradskoj okolini.

  • JAČA FUNKCIJU BARIJERE KOŽE
  • KOŽU ČINI OTPORNIJOM PROTIV ZAGAĐENJA, STRESA, UMORA
  • HIDRATIZIRA - ČINI KOŽU PUNIJOM I POBOLJŠAVA NJEN TONUS

PRIMJENA: Nanesite MINÉRAL 89 na čistu kožu kao prvi korak Vašeg svakodnevnnog rituala njege.

SIGURNOST: Sigurna i minimalistička formula sa samo 11 sastojaka. Bez mirisa i alkohola.

PAKIRANJE: 50 ml

VICHY LIFTACTIV FRESH SHOT TRETMAN 10 ML

Antioksidacijski tretman protiv umornog izgleda kože - Za žene koje žele smanjiti pojavu dubokih bora i korigirati gubitak čvrstoće.

Vichyjev prvi antioksidacijski koncentrat vitamina C koji 100% ciljano djeluje na oksidacijski stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled u 10 dana.

POMICANJE GRANICA ANTI-AGE PROIZVODA
Nakon 10 godina istraživanja Vichy je otkrio snagu sloja kože koji nadzire obnovu kože. Nakon proučavanja preko 50 anti-age molekula, Istraživački centar Vichy je odabrao ramnozu, visokokoncentrirani anti-age sastojak biljnog podrijetla koji u koncentraciji od 5% djeluje na navedeni sloj kože. Njegov anti-age učinak dokazan je putem protokola ispitivanja* koji je rezultat medicinskog istraživanja i zaštićen je putem 7 patenata.

Štetne sunčeve UV zrake jedan su od glavnih uzroka preranog starenja kože. Preporučuje se upotreba uz proizvod za zaštitu od sunca najmanje s SPF 15.

Vidljiva promjena unutar 4 dana*. Koža je čvršća, bore nestaju.

* Ispitivanje kvalitete kože potrošača. 112 žena sa suhom kožom.

SIGURNOST: Njegova hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži. Ovaj tretman obogaćen Vichy mineraliziranom termalnom vodom smiruje, osnažuje i obnavlja Vašu kožu.

PRIMJENA: Nanijeti tretman laganim pokretima zaglađivanja svakog jutra ili večeri na čistu i suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju.

PAKIRANJE: 10 ml

Pročitaj više