271,10 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum protiv bora moćna je anti-age formula u vidu seruma s 1,5 % čiste hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina aktivna je molekula koja pozitivno utječe na vezivna tkiva i na taj način vraća koži elastičnost i čvrstinu te smanjuje znakove starenja i vidljivost bora. Veže vodu, hidratizira kožu, aktivira proizvodnju kolagena i elastina i omogućuje bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode u dermisu, kako bi se spriječilo isušivanje epidermisa, hijaluronska kiselina dovodi i hranljive tvari do stanica kože i potiče obnavljanje stanica.

NADOKNAĐUJE 100 % DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISA - bazirano na koncentraciji hijaluronske kiseline u formuli, ako se nanosi 2 puta dnevno.

Klinički dokazana progresivna učinkovitost nakon 2 tjedna:

  • 14 % manje bora
  • 19 % manje tankih linijaNakon 6 tjedana:
  • 47 % manje bora
  • 60 % manje tankih linija

Osim hijaluronske kiseline, ovaj moćan serum sadrži i zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid), koji ima protuupalni učinak zahvaljujući antioksidantnom djelovanju, učinkovite peptide, koji djeluju protiv bora, kao i jedinstvenu vulkansku vodu Vichy.

NAČIN PRIMJENE: Nanesite ga svako jutro prije njege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2 – 3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suho lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku.

PAKIRANJE: 30 ml

Pročitaj više