213,73 kn 160,30 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Antioksidacijski tretman protiv umornog izgleda kože

Vichyjev prvi antioksidacijski koncentrat vitamina C koji 100% ciljano djeluje na oksidacijski stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled u 10 dana.
Za žene koje žele smanjiti pojavu dubokih bora i korigirati gubitak čvrstoće.

POMICANJE GRANICA ANTI-AGE PROIZVODA
Nakon 10 godina istraživanja Vichy je otkrio snagu sloja kože koji nadzire obnovu kože. Nakon proučavanja preko 50 anti-age molekula, Istraživački centar Vichy je odabrao ramnozu, visokokoncentrirani anti-age sastojak biljnog podrijetla koji u koncentraciji od 5% djeluje na navedeni sloj kože. Njegov anti-age učinak dokazan je putem protokola ispitivanja* koji je rezultat medicinskog istraživanja i zaštićen je putem 7 patenata.

Štetne sunčeve UV zrake jedan su od glavnih uzroka preranog starenja kože. Preporučuje se upotreba uz proizvod za zaštitu od sunca najmanje s SPF 15.

Vidljiva promjena unutar 4 dana*. Koža je čvršća, bore nestaju.

* Ispitivanje kvalitete kože potrošača. 112 žena sa suhom kožom.

SIGURNOST: Njegova hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži. Ovaj tretman obogaćen Vichy mineraliziranom termalnom vodom smiruje, osnažuje i obnavlja Vašu kožu.

PRIMJENA: Nanijeti tretman laganim pokretima zaglađivanja svakog jutra ili večeri na čistu i suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju.

PAKIRANJE: 10 ml

Pročitaj više