3.899,00 kn 3.399,00 kn

Kategorija: LJEPOTA - KOZMETIKA

Razvijeno iz profesionalne IPL tehnologije, u suradnji s dermatolozima. Philips Lumea Prestige koristi inovativnu tehnologiju utemeljenu na IPL svjetlu (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica. Nježni svjetlosni impulsi primjenjuju se na korijen dlačica i, nakon nekoliko tretmana, sprječavaju ponovni rast dlačica. IPL tehnologija dostupna je u specijaliziranim salonima od 1997. godine. Philips Lumea, nastala iz te profesionalne IPL tehnologije, omogućuje vam lako i učinkovito provođenje tretmana uklanjanja dlačica kod kuće. Philips Lumea Prestige vrhunac je 14 godina istraživanja i razvoja, u suradnji s vodećim dermatolozima. 

DOKAZANA UČINKOVITOST 
Objektivne studije pokazuju značajno smanjenje dlačica u samo 3 do 4 tretmana svaka dva tjedna, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman svaka 4 do 8 tjedana.

Pogodan za razne tipove dlačica i kože 
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože. 

Jedinstveno zaobljeni nastavci za različita područja tijela Budući da je svako područje tijela jedinstveno, Philips Lumea Prestige jedini je aparat s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličinom prozorčića i filtara. Ovaj Philips Lumea Prestige pruža specijalizirane tretmane za tijelo (noge, ruke, trbuh), lice (gornja usna, brada), bikini zonu i pazuhe. 

Nastavak za lice preciznog je dizajna i ima dodatni filtar za lice Ima vlastiti posebno dizajnirani dodatni integrirani filtar i mali, plosnati prozor za nježnu i preciznu uporabu na gornjoj usni, bradi i liniji čeljusti (veličina prozora je 2 cm2). 84 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na licu.*** 
Nastavak za tijelo velik je i zaobljen prema unutra – za veća područja 
Nastavak je velik i zaobljen prema unutra kako bi pratio konture tijela, učinkovito pokrivajući područja kao što su noge, ruke, trbuh. Osim toga, omogućuje brzo tretiranje većih područja tijela zahvaljujući najvećem prozoru za tretiranje (veličina prozora 4,1 cm2). 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama.*** 

Uz senzor SmartSkin Philips Lumea Prestige ima 5 energetskih postavki i olakšava vam odabir odgovarajuće zahvaljujući senzoru SmartSkin. Senzor SmartSkin savjetuje koja je postavka najbolja za vašu nijansu kože, kad god to poželite. 

Moguća je uporaba s kabelom ili bežično Philips Lumea Prestige aparat je s IPL tehnologijom koji se može koristiti s kabelom ili bez njega, što pruža potpunu praktičnost. Upotrebljavajte ga bežično kako biste imali potpunu slobodu pokreta, a priključite ga na napajanje kada želite tretman bez prekida. 

Nema zamjenskih dijelova, nema skrivenih troškova.
Philips Lumea potpuno je rješenje koje se isporučuje spremno za rad, izravno iz kutije. Nisu potrebni spremnici za nadopunjavanje niti gelovi.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Područje primjene:
- tijelo: ruke, noge, trbuh
- lice: brada, gornja usnica, linija čeljusti
- osjetljiva područja: pazusi, bikini zona

Nastavak za tijelo: konveksno zaobljen veličine prozora 4,1 cm2
Nastavak za lice: plosnat, veličine prozora 2 cm2 s dodatnim filterom

5 postavki jačine svjetlosti - prilagodljiv prema tipu kože
Integrirani sigurnosni sustav - sprječava nehotično odašiljanje svjetlosnih impulsa
Integrirani UV filtar - štiti kožu od UV zračenja

Vrijeme primjene:

  • Pazusi: 2,5 min
  • Lice: 1,5 min
  • Bikini linija: 2 min
  • Donji dio nogu: 8,5 min

Snažna žarulja odašilje >250.000 svjetlosnih impulsa.
U pakiranju se nalazi luksuzna torbica za spremanje.

Više o uređaju i kako ga koristiti pogledajte na poveznici:

https://youtu.be/M8idHBhT5bg

Pročitaj više