140,20 kn

Kategorija: Ožiljci

NeoVIDERM krema, medicinski proizvod talijanskog proizvođača Istituto Ganassini, pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidrataciju, smiruje opekline od sunca kao i upalne procese kože te pomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. Ovaj medicinski proizvod, zahvaljujući jedinstvenom sastavu, koji se sastoji od betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata, obnovit će hidrolipidnu barijeru i vratiti normalne uvjete fiziološke obrane kože. Dermatolozi je preporučuju u slučajevima: opeklina od sunca, opeklina 1. i 2. stupnja, dermatoloških i estetskih tretmana kože, površinskih čireva, radioterapije, kemijskih i laserskih pilinga, iritacije kože od depilacije i tetovaža neoVIDERM je testiran te prilagođen i najosjetljivijim kožama, može se koristiti na koži beba i djece i testiran je na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu. 

NAČIN PRIMJENE:

Nanesite dovoljnu količinu Neoviderm emulzije na ozlijeđeno područje te ostavite da potpuno upije. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak. Dodatni sloj proizvoda jamči bolji učinak.

Koristite više puta dnevno, sve dok se koža u potpunosti ne normalizira ili koristite prema savjetu liječnika.

Ne normalizira ili koristite prema savjetu liječnika. U slučaju opeklina hladite opečeno područje pod mlazom vode iz slavine barem 15 minuta ili dok bol ne nestane. Pažljivo i nježno osušite zahvaćeno područje te nanesite Neoviderm emulziju za kožu.

Ukoliko se emulzija koristi kod radioterapije, nanesite je minimalno 3 sata prije te odmah nakon terapije.

PAKIRANJE: 100 ml

 

Pročitaj više