148,98 kn

Kategorija: Njega cijelog tijela

Mast za brzo tamnjenje namijenjena je onima koji žele brzo dobiti tamnu boju ili intenzivirati već postojeću boju.

Ova mast ne sadrži kemijske filtere, ali sadrži prirodne sastojke koji u sebi sadržavaju prirodnu zaštitu, tako da pruža dovoljno zaštite za manje osjetljivu kožu ili kožu koja pokazuje alergijske reakcije na same filtere.

Zbog svojih hranjivih sastojaka izaziva ugodan osjećaj na koži nakon nanošenja. Uporabom ove masti potamnit ćete puno brže, a boja poput najfinije čokolade ostat će duže na vašoj koži.

Ako ste od onih koji odmah pocrvene kad izađu na sunce, koristite ovu mast u hladu suncobrana ili kakvog stabla i ugodno će te se iznenaditi svojom bojom.

Jednoliko razmažite mast po tijelu i blago ju umasirajte u kožu: koža će vam se odmah navlažiti, postat će poput satena, svjetlucava, a vaš tamni ten biti će naglašen, zahvaljujući ekstraktu orahove ljuske, aloe vere i ulju mrkve. Mast je otporna na vodu, ali se savjetuje ponovno nanošenje nakon kupanja.

S obzirom da mast za brzo tamnjenje ne sadrži zaštitne filtere, za potpuno zaštitu od sunčevih UV zraka trebali biste prvo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom, a zatim ovu mast.

PAKIRANJE: 200 ml

Pročitaj više