81,39 kn

Kategorija: Njega cijelog tijela

Pjenušava kupka za kupanje i tuširanje te dodatnu njegu kože

Čini vašu kožu baršunastom i mekom, a očaravajući miris i pjena ove kupke pružaju vedar osjećaj svježine i ugode. 

Sitan cvijet mirisnice stoljećima je poznat po svojem posebnom mirisu koji je tako bogat da se, prema opisu kineskoga pisca Yanga Wanlija „širi miljama u daljinu“. Naime, ti sitni cvjetovi,  naoko vrlo obični, oslobađaju raskošan i iznenađujuće jak miris. Taj se isti miris nalazi u ovom gelu za tuširanje u kojem apslout cvijeta i ekstrakt listova mirisnice ne stvara samo čudesan miris nego i nježnim pranjem čini vašu kožu tonificiranom i čvršćom.

Ekstrakt lista mirisnice / Apsolut cvijeta mirisnice ŠTITI - MIRIŠE
Ekstrakt lista i cvijeta mirisnice (Osmanthus fragrans)
Iz lišća mirisnice, obrađenog glicerinom dobivenim od biljaka, dobili smo ekstrakt bogat djelatnim sastojcima kao što su flavonoidi, fenilpropanoidi i organske kiseline sa zaštitnim svojstvima, koji pri pranju tonificiraju i učvršćuju kožu. Osim toga, dragocjen apsolut cvijeta mirisnice daje fini miris gelu za tuširanje koji će u dodiru s kožom u vama pobuditi snažne osjećaje.

Hidrolizirani protein tefa - STVARA ZAŠTITNI SLOJ - HIDRATIZIRA
Hidrolizirani Eragrostis Tef 
Eragrostis Tef žitarica je iz Etiopije gdje se uzgaja i upotrebljava za ljudsku prehranu. U narodnoj etimologiji pojam tef ili teff znači „izgubljen“,a njegov korijen potječe od arhaičnog jezika i označava lakoću kojom tanko sjeme klizi kroz prste i potom nestaje.BEZ GLUTENA je te je bogat mineralima, vitaminima B skupine i aminokiselinama. Ta žitarica, sadržana u ovom gelu za tuširanje, učinkovito stvara zaštitni sloj, jamčeći tako uravnoteženo pranje koje pomaže pri zaštiti prirodne hidracije kože.

Površinski aktivirane aminokiseline zobi STVARA ZAŠTITNI SLOJ - ŠTITI
Natrijev lauril iz aminokiseline zobi
Ova inovativna sirovina, razvijena iz uravnotežene kombinacije aminokiselina zobi i surfaktanta dobivenog od kokosa,sadržana je u ovom gelu za tuširanje za ugodno i nježno pranje. Pri svakom pranju aminokiseline zobi stvaraju tanki zaštitni sloj na vašoj koži koja čestim pranjem postaje sve više hidrirana.

PRIMJENA: ulijte dovoljnu količinu proizvoda u kadu ili je nanesite na spužvu

PAKIRANJE: 250 ml
 

Pročitaj više