NAILNER REPAIR OLOVKA PROTIV GLJIVICA

NAILNER

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C011885
UPC:
3831061006109
Nailner® 2 u 1 olovka dokazano učinkovito uklanja gljivice na noktima i pruža vidljive rezultate već nakon 7 dana upotrebe.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Nailner® 2 u 1 olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju

Nailner® 2 u 1 olovka dokazano učinkovito uklanja gljivice na noktima i pruža vidljive rezultate već nakon 7 dana upotrebe.

Nailner® 2 u 1 olovka ima jedinstvenu formulaciju s mliječnom kiselinom koja mijenja pH-vrijednost nokta iz alkalne u kiselu (2,5). Niska vrijednost pH, odnosno kisela okolina uklanja gljivičnu infekciju noktiju i sprječava ponovnu infekciju. Nailner® 2 u 1 olovka protiv gljivica na noktima sadrži sastojak za posvjetljivanje koji poboljšava izgled inficiranog nokta već nakon samo 7 dana upotrebe. Upotreba je jednostavna i brza, a rašpanje nokta tijekom upotrebe proizvoda nije potrebno.

Prednosti Nailner® 2 u 1 olovke:

  • Dokazana učinkovitost
  • Uklanja i sprječava gljivične infekcije noktiju
  • Vidljivi rezultati već nakon 7 dana upotrebe
  • Jednostavna za upotrebu

Primjena:

  • Nanesite 2 puta na dan tijekom prva 4 tjedna, a zatim jedanput na dan dok nokat zdravog izgleda ne preraste oštećeni nokat.
  • Treba biti svjestan da je gljivična infekcija noktiju tvrdokorna tegoba i da je njezino tretiranje dugotrajno, stoga je potrebna redovita, svakodnevna upotreba dulje vrijeme.
  • 1 olovka dovoljna je za približno 400 primjena.

Upozorenja: 

Samo za vanjsku upotrebu. Čuvajte izvan dohvata djece! Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicom. Ako proizvod dođe u dodir s očima, odmah isperite s puno vode tijekom nekoliko minuta. Ako se vaše stanje ne poboljša ili se pogorša, zatražite savjet liječnika. Ako proizvod nanosite na oštećenu kožu, može izazvati nadraživanje. Nakon primjene proizvoda ne izlažite tretirano područje neposrednoj sunčevoj svjetlosti. Ako primijetite alergijsku reakciju ili nadraženost, prestanite upotrebljavati proizvod i obratite se liječniku. Ne upotrebljavajte proizvod ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako imate dijabetes ili lošu cirkulaciju, posavjetujte se s liječnikom.

Pakiranje: 4 ml otopine