68,54 kn

Kategorija: Njega ruku

Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku

Održava otpornost kože

Izuzetno blago sredstvo za pranje koje štiti prirodne obrambene mehanizme kože i spriječava isušivanje kože


pH5 uljno sredstvo za pranje ruku posebno je formulirano s ekstra blagim površinski aktivnim sredstvima koja čiste suhe, osjetljive ruke bez isušivanja, čak i čestim pranjem ruku. Jedinstveni Eucerin pH balansni sustav sadrži pH5 citratni pufer za obnavljanje i podršku optimalnog pH kože. Ručno pranje također uključuje dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima.

Obogaćen prirodnim njegujućim uljima, pH5 uljno sredstvo za pranje ruku pruža intenzivan obnavljujući učinak, zaglađuje i umiruje osjetljivu kožu ruku. Pomaže u sprečavanju pojave grube, ispucale kože.

Klinička i dermatološka istraživanja

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju visoku učinkovitost i podnošljivost za suhu i osjetljivu kožu.

SVOJSTVA

ne sadržava alkalne sapune, nije parfumirano

KLJUČNI SASTOJCI: 

DEKSPANTENOL - Dekspantenol, koji se dobiva iz pantotenske kiseline (također poznate kao vitamin B5), izuzetno je učinkovit u hidrataciji kože, poboljšava hidrataciju vanjskog sloja kože, smanjuje transepidermalni gubitak vode i održava mekoću i elastičnost kože.
Dekspantenol pospješuje obnavljanje i zacjeljivanje kože. Dokazano je da redovita primjena značajno ublažava simptome iritacije kože, kao što su suhoća, hrapavost, perutanje i crvenilo.

SOY BEAN OIL

PH5 CITRATNI PUFER

Koristite Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku ako...

Imate suhu, osjetljivu kožu i želite zaštititi kožu ruku od isušivanja uslijed čestog pranja:

Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku obnavlja suhu, ispucalu kožu i pomaže u zaštititi suhe, osjetljive kože od isušivanja.

PAKIRANJE: 250 ml, na pumpicu

Pročitaj više