ESI ALOE VERA GEL S ULJEM ARGANA 200 ML

ESI

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C020739
UPC:
8008843011223
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Gel od lista prave aloje osigurava koži brojne hranjive i hidratantne sastojke, a osobito je pogodan za njegu suhe, izrazito osjetljive i nadražene kože. Zahvaljujući bogatstvu polisaharida, ovaj gel poboljšava uspostavljanje ravnoteže vlažnosti kože i pomaže zaštiti od površinskog gubitka vode. Prikladan je za sve tipove osjetljive kože jer umiruje nadražaj, poboljšava regeneraciju te ublažava crvenilo nakon prekomjernog ili dugotrajnog izlaganja suncu. Ovaj proizvod dodatno sadrži arganovo ulje, bogato hranjivim sastojcima i nezasićenim masnim kiselinama. Arganovo ulje ima hranjivo i regenerirajuće djelovanje, održava elastičnost i potiče sposobnost obnavljanja kože. Često se koristi kao vrijedan sastojak u tzv. „anti-age“ kozmetičkim proizvodima. Osobito je pogodan za njegu kože u trudnoći jer održava vezivno tkivo kože u dobrom stanju. 

Sastojci proizvoda:
• gel od unutarnjeg parenhimskog dijela lista prave aloje (Aloe barbadensis Miller) iz organskog uzgoja
• ulje od tiještenih koštica argana (Argania spinosa L.)
Svi sastojci proizvoda navedeni su na vanjskoj ambalaži, u skladu s INCI nazivljem.

PRIMJENA: Obilno nanijeti na kožu i lagano razmazati do potpunog upijanja. Nakon nanošenja gel djeluje umirujuće i pogodan je za svakodnevnu njegu kože svih članova obitelji (dojenčadi, djece i odraslih).

NAPOMENA: Proizvod se koristi samo za vanjsku primjenu na koži (ne gutati). Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, a odijevanje je moguće ubrzo nakon nanošenja. 

PAKIRANJA: 200ml