LA ROCHE POSAY CICAPLAST BAUME B5 SPF50 40 ML

La Roche-Posay

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C028022
UPC:
3337875517300
Cicaplast Baume B5 SPF 50 obnavlja i smiruje osjetljivu kožu, štiti ožiljke i tetovaže.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Unaprijedite svoju skincare rutinu uz CICAPLAST Baume B5 SPF 50

Ključni proizvod za obnovu i smirenje osjetljive kože, s dodatnom zaštitom od sunčevih zraka. Ovaj inovativni balzam nudi naprednu formulu koja ne samo da njeguje kožu već i pruža visoku zaštitu od UVA/UVB zračenja sa SPF 50, čineći ga idealnim za prevenciju crvenih i smeđih tragova od ožiljaka i zaštitu tetovaža. 

Ključne značajke proizvoda:

  • Zaštita od pigmentacijskih mrlja: Integriranjem [Procerad] ceramida i visokog zaštitnog faktora SPF 50, CICAPLAST Baume B5 efikasno štiti kožu od nastanka mrlja uzrokovanih sunčevim zračenjem ili ožiljcima.
  • Poticanje oporavka kože: Madekasozid, ključni aktivni sastojak, ubrzava oporavak kože, promičući njenu obnovu i smanjenje ožiljaka.
  • Umirivanje iritacija: S 5% pantenola, ovaj balzam intenzivno smiruje suha, nadražena područja, pružajući trenutnu olakšicu.

Primjena:

Lako se nanosi zahvaljujući svojoj ugodnoj teksturi, ne ostavljajući masne ili ljepljive tragove. Pogodan za sve tipove kože, ovaj balzam se preporučuje nanositi često i obilato na čistu i suhu kožu, izbjegavajući izravni kontakt s ranama, usnama i područjem oko očiju.

Pakiranje:

Dolazi u praktičnoj tubi od 40 ml, CICAPLAST Baume B5 SPF 50 je vaš pouzdani saveznik u svakodnevnoj njezi kože, osiguravajući zaštitu i obnovu.

Idealan za osobe s osjetljivom kožom ili onima koji žele spriječiti nastanak ožiljaka i zaštititi svoje tetovaže, ovaj balzam je testiran na tetoviranoj koži te nakon dermatoloških postupaka, kao što su eksfolijacija ili laserski tretmani. Učinite CICAPLAST Baume B5 SPF 50 dio svoje dnevne rutine i osjetite kako vaša koža postaje obnovljena, umirena i zaštićena od štetnih vanjskih utjecaja.