203,84 kn

Kategorija: Njega oko očiju

NJEGA ZA GUSTOĆU I UKLANJANJE BORA - područje oko usana i očiju

Preoblikovan osmijeh i podignute konture očiju.
Za žene u menopauzi koje žele djelovati protiv učinaka sporije hormonalne aktivnosti na području oko očiju i usana: gubitak gustoće i opuštanje.

Za bolje razumijevanje mijenjanja osmijeha i pogleda s godinama Laboratoriji Vichy su proveli prvu evolucijsku analizu usana i očiju. Ova je analiza omogućila mjerenje zaobljenosti, kuta i duljine bora koje istovremeno označavaju konture ovih zona kod 400 žena. Tako je dokazano da usne i oči trpe istu vertikalnu deformaciju s godinama. Između 30. i 50. godine nabori u kutovima usana i u vanjskom kutu oka opuštaju se i produljuju.
Ovaj je napredak omogućio da izađe na vidjelo jedinstveni spoj aktivnih sastojaka: Proteic Gf koji potiče čimbenike rasta (protein neophodan za strukturiranu rekonstrukciju tkiva) i Pro-Xylane koji jača potporna tkiva gdje se nalaze čimbenici rasta.* Za jačanje djelovanja na području kontura usana i očiju sastojci odgovorni za rekonstrukciju tkiva kombinirani su s Epérulineom, aktivnim sastojkom iz jednog od najotpornijih drva amazonske šume. Ovaj je aktivni sastojak ispitan in vitro i dokazane je učinkovitosti na sprečavanje pigmentacije i vazodilataciju kože što  ublažava podočnjake i vrećice ispod očiju. Preoblikujte konture usana i podignite konture očiju.
*test in vitro

Glađe konture očiju 32%
Glađe područje iznad gornje usne 25%
Klinički rezultat, 40 osoba, 6 tjedana.

Koža kontura usana i usta izgleda glađe (84%) uz jači osjećaj ugode (92%).

Samoocjenjivanje 51 žene.

PRIMJENA:

Nanosite svakoga dana ujutro i navečer na konture usana i očiju.

SIGURNOST:

Njena hipoalergena formula ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Formula obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

PAKIRANJE: 15 ml

Pročitaj više