349,38 kn

Kategorija: Njega oko očiju

Odmah smanjuje podočnjake i tamne krugove oko očiju. Kroz nekoliko minuta daje efekt zatezanja i zaglađivanja kontura očiju.

Ovaj inovativni polimer gel, "rješenje bez igle", inspirirana tehnologijom druge kože razvijenom na MIT-u, brzo minimalizira vrećice ispod oka, natečenost i tamne krugove, pružajući dugoročne rezultate. 

Kroz samo nekoliko minuta, napredna formula ovog proizvoda pruža trenutni efekt zatezanja i zaglađuje konture područja oko očiju. 

dr.brandt Needles No More™ No More Baggage trenutačno reducira podbuhlost i vidljivost podočnjaka te puža odmoran i mladenački izgled. Zbog njegove nevjerojatne učinkovitosti, No More Baggage se nametnuo kao must-have proizvod u kozmetičkim torbicama svih onih koji su se uvjerili u njegovu moć.

  • Smanjuje podočnjake, tamne krugove ispod očiju i natečenost

  • Vraća nježniju kožu i mlađi izgled kože oko područja očiju

  • Pomaže u zaštiti od iritacija i zagađenja

KLJUČNI SASTOJCI:

Filmatriks tehnologija: izrađena od algi i biljnih ekstrakta, čini drugu kožu nevidljivom koja se zateže i dobiva vizualno glatki izgled oko područja očiju za nekoliko minuta.

Peptidi: radi tako da vraća elastičnost i čvrstoću, dok istovremeno pomaže u smanjenju vrećica ispod očiju, natečenosti te posvjetljuje područje ispod očiju.

Koktel biljnih ekstrakta (centele, breze, zelenog i bijelog čaja) i kofein: pomažu u smanjenju natečenosti i reduciranju intenziteta i vidljivosti tamnih krugova.

Formula u boji breskve pomaže posvijetliti tamne krugove ispod očiju.

NAČIN PRIMJENE:

Nakon što nanesete hidratantnu kremu za područje oko očijtu, zagrijte malu količinu proizvoda na prstima i nježno nanesite na područje podočnjaka.

Pustite da se proizvod u potpunosti osuši.

Proizvod koristite samostalno ili prije nanošenja šminke.

PAKIRANJE: 15 g

Pročitaj više