416,00 kn

Kategorija: Njega oko očiju

Retinolska krema za oko očiju

Nova, poboljšana formula s najnaprednijom tehnologijom mikrosfera koja osigurava da stanice kože prime najučinkovitiju dozu aktivnih sastojaka i nenadmašno briše znakove starenja kože oko očiju.

Unaprijeđeni, mikroinkapsulirani retionol ublažava znakove starenja kože oko očiju. Tehnoligija mikroinkapsulacije osigurava njegovu apsorpciju u duboke slojeve kože i maksimalnu učinkovitost u brisanju postojećih i sprečavanju novih finih linija i bora. Mikroinkapsulirani niacinamid i ekstrakt kore jasena održavaju vlagu i smanjuju tamne podočnjake. Snažan Age reversal firming complex učvršćuje i zaglađuje kožu sinergijski djelujući s vitaminom C, moćnim peptidima i biljnim ekstraktima. Ovaj proizvod ne sadrži umjetne boje, mirise i parabene. Sadrži retinol, obik vitamina A. Ukoliko ste trudni ili dojite prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom. Nije ga preporučljivo koristiti 72 sata nakon pilinga ili depilacije. Izbjegavati kontakt s očima.

Dobrobiti:

  • Mikroinkapsulirani retinol ciljano djeluje na znakove starenja oko očiju
  • Briše višestruke znakove starenja kože delikatnog područja oko očiju
  • Isporučuje djelotvorne sastojke duboko u kožu

Brzi savjet:

Age reversal eye complex je visokoaktivna krema koja se mora nanositi na čistu kožu kao noćni tretman koji je u skladu s prirodnim biološkim satom stanica tijela. Preko dana obavezno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom kako bi se zaštitilo ovo delikatno područje za vrijeme korištenja preparata s retinolom.

NAČIN PRIMJENE: Prva dva tjedna proizvod koristiti svaku drugu večer. Kada se koža prilagodi koristiti ga svaku večer. Nakon čišćenja lica kremu lagano zagladiti i utapkati u kožu od vanjskog prema unutarnjem kutu oka.

PAKIRANJE: 15 ml

Pročitaj više