130,00 kn

Kategorija: Masna koža i akne

Krema se preporučuje za kožu sklonu aknama koja je zbog tretmana protiv akni, uključujući farmakoterapiju, jako suha i nadražena, a koja zahtijeva visoku razinu zaštite od UV zračenja.

  • Krema intenzivno vlaži dehidriranu kožu zahvaljujući snažnim tretmanima protiv akni, te dugo održava ravnotežu vlažnosti. Zahvaljujući sveobuhvatnom učinku higroskopnih molekula i Hydructora, krema prodire u dublje slojeve kože te veže i dugo zadržava vlagu u epidermi.
  • Smanjuje nelagodu i osjećaj zategnute kože.
  • Krema sadrži prebiotički kompleks i alantoin koji smiruju i ublažavaju iritacije te potiču rast zaštitne fiziološke mikroflore kako bi se smanjila preosjetljivost kože na agresore iz okoliša. Antibakterijska sredstva (kora vrbe i ekstrakti kadulje) reguliraju proces ljuštenja epiderme i sprječavaju nove erupcije akni.
  • Krema također sadrži filter SPF 30 koji učinkovito smanjuje rizik od iritacije kože i hiperpigmentacije povezanih s fotoalergijskim i fototoksičnim reakcijama.
  • Krema se brzo upija i ne začepljuje pore kože.

AKTIVNI SASTOJCI: Hydructor / Prebiotski kompleks / alantoin / ekstrakt bijele vrbe / ekstrakt kadulje 

PRIMJENA: Nanesite kremu na kožu lica nakon čišćenja proizvodima iz Pharmaceris T linije. Izbjegavajte područje oko očiju. Koristite svakodnevno ujutro.

PAKIRANJE: 50ml

Pročitaj više