235,00 kn

Kategorija: Masna koža i akne

Naši bestseleri za njegu problematične tinejdžerske kože.
Set sadrži: Breakout Clearing Foaming Wash (75 ml), Breakout Clearing Booster (10 ml) i Cooling Aqua Jelly (25 ml).
Detalji
Breakout Clearing Foaming Wash sadrži salicilnu kiselinu koja prodire duboko u pore, uklanja mrtve stanice i suvišnu masnoću i na taj način eliminira postojeće akne i sprečava pojavu novih dok biljni sastojci smiruju nadraženu kožu.
Breakout Clearing Booster sa salicilnom kiselinom uništava bakterije koje uzrokuju akne u samo 15 minuta, uravnotežuje prirodni mikrobiom kože te ublažava njezinu suhoću i osjetljivost.
Cooling Aqua Jelly kontrolira lučenje sebuma i pročišćava kožu, hidratizira i hladi uz osjećaj svježine te smiruje i posvjetljuje.

PRIMJENA: Breakout Clearing Foaming Wash koristite ujutro i navečer. Malu količinu gela nježno zapjenite u vlažnim rukama, pa nanesite na lice, vrat, prsa... Gdje god su akne. Pazite da pjena ne dođe u kontakt s očima. Temeljito isperite toplom vodom.

Breakout Clearing Booster nanesite izravno na akne ili prije hidratantne kreme u tankom sloju na cijelo lice kako bi prevenirali njhovu pojavu. U završnom koraku njege dvaput dnevno, ujutro i navečer, nanesite Cooling Aqua Jelly, veličine zrna graška, na lice i vrat.

PAKIRANJE: Breakout Clearing Foaming Wash (75 ml), Breakout Clearing Booster (10 ml) i Cooling Aqua Jelly (25 ml).

Pročitaj više