93,13 kn

Kategorija: Hiperpigmentacije

CELERIT PLUS® krema za izbjeljivanje pjega kozmetički je pripravak s aktivnom tvari iz biljke potočarke, vitaminima C i E, koji s različitih strana djeluju na izbjeljivanje pjega. Svojstvo izbjeljivanja potočarke dodatno je pojačano djelovanjem vitamina C, koji ujedno sprječava nastajanje novih pjega djelujući na proces oksidacije. Vitamin E djeluje kao antioksidans koji štiti od nastajanja novih hiperpigmentiranih područja, a istovremeno sprječava starenje kože zaštitnim djelovanjem protiv slobodnih radikala.

Ispitivanja su dokazala da redovita uporaba CELERIT PLUS® kreme tijekom najmanje 4 tjedna izbjeljuje nepoželjne pjege, a izgled kože vidno se poboljšava.

NAPOMENA:
Ako nakon 4 do 6 tjedana uporabe ne dođe do izbjeljivanja sunčanih ili staračkih pjega, ne mogu se očekivati bolji rezultati, osobito ako pjege postoje već duže vremena, jer ih tada nije moguće u potpunosti ukloniti. CELERIT PLUS®  krema može se i dalje upotrebljavati za njegu kože te za sprječavanje širenja ili pojačavanja pjega.

PRIMJENA:
CELERIT PLUS® kremu nanijeti na očišćenu kožu, na područje pjega, ujutro i navečer i nježno umasirati prstima.

PAKIRANJE:

Tuba, 25 ml

Pročitaj više